Pješčana plaža Makarska
Plaža Makarska
web camera Makarske

MAKARSKA RIVIJERA

Grad Makarska razvio se oko prirodne luke koju štite slikoviti poluotok Sveti Petar i rt Osejava i najveća je i jedina takva luka između ušća Cetine i Neretve. Siguran je zaklon i pribježište za lošeg vremena, nekad pomorcima, gusarima i trgovcima, a danas turističkim jahtama, jedriličarima i izletničkim brodovima. Makarska se nalazi u podnožju planinskog masiva Biokova (1762 m), koji štiti od prodora kontinentalne klime te ima bujnu mediteransku vegetaciju, blagu zimu, duga i topla ljeta s osvježavajućim maestralom. Sunce je obasjava više od 2750 sati godišnje s temperaturom zraka višom od 20°C od lipnja do rujna, a prozirno more od lipnja do listopada ima temperaturu iznad 20°C. Pješčana i šljunčana plaža, duga je skoro 2 km i po njoj je bila, a i danas je prepoznatljiva. Uza šetnice obrubljene borovima nalaze se različiti turistički sadržaji, hoteli, apartmani, vile s bazenom, ugostiteljski objekti s gastronomskim specijalitetima, te obilje zabave za djecu i odrasle.
Makarska apartments Rent A CarRENT A CAR
 croatia makarska apartments exursionsIZLET BRODOM
NAJBOLJI PRIVATNI SMJEŠTAJ NA MAKARSKOJ RIVIJERI - APARTMANI - VILLE S BAZENOM - APARTMANI BLIZU MORA - HOTELI - BRODOVI - LUKSUZNI SMJEŠTAJ - LJUBAZNI DOMAĆINI - POVOLJNE CIJENE - KONTAKTIRAJTE NAS

Apartmani Makarska put do savršenog odmora !

grb grada Makarska Dnevne obavijesti: uspostava trajektnog prometa

Od 06:00 sati uspostavlja se redovna trajektna linija Sumartin – Makarska koja je zbog nepovoljnih vremenskih prilika bila u prekidu. Više informacija možete dobiti na besplatni telefonski broj 08000 112.

 

grb_grada_makarska

S Banom i Diktatorima Makarska dočekala 2013.

Gradonačelnik zaželio svima zdravlje, sreću i veselje Veselo i raspjevano pod svjetlima spektakularnog vatrometa na Kačićevu trgu pod vedrim nebom u Makarskoj je dočekana Nova godina. Svima zdravlje, sreću i veselje u 2013., s podignutom čašom šampanjca, zaželio je makarski gradonačelnik Marko Ožić Bebek koji je sa zamjenikom Ivanom Ivandom najprije na Kačiću čestitao građanima novo ljeto, a potom su posjetili one koji su u toj noći radili. Novogodišnja noć bila je iznimno mirna, a čelnici grada obišli su timove na Hitnoj pomoći u Domu zdravlja u Makarskoj, vatrogasce u DVD Makarska i dežurne u PP Makarska. Slavlje na Kačiću počelo je na Silvestrovo u 22 sata nastupom Marijana Bana i Diktatora. Bio je iznimno velik broj onih koji su došli te lijepe, vedre noći dočekati Novu na otvorenom. Uz mogućnost okrjepe u kući Božićna bajka i kući Rudolph mnogi su staru godinu ispratili i s čašom ožujskog na pultovima po trgu. Atmosfera na Kačiću je bila vesela od samog početka, a kako su minute odmicale, na Kačić je pristizalo sve više ljudi, osobito mladih koji su Novu dočekali u nekom od susjednih kafića. Veselilo se uz Bana i Diktatore dolasku novog ljeta u Makarskoj sve do prvih jutarnji sati 2013. Sretno

grb_grada_makarska

Natječaj za organizacije nezavisne kulture

Clubture je suradnička platforma koja od 2002. godine povezuje organizacije nezavisne kulture kroz programsku razmjenu i suradnju. Od tada do danas u Clubture se uključilo preko 160 udruga, umjetničkih organizacija i inicijativa iz svih krajeva Hrvatske koje su partnerski provodile različite projekte i razmijenile raznolike kulturne sadržaje: predstave, koncerte, predavanja, radionice, izložbe, filmske projekcije, tribine, performanse... Udruge, neformalne inicijative ili umjetničke organizacije nezavisne kulture koje do sada nisu provodile suradničke projekte kroz Clubture mogu prijaviti projekt kao nositelji. Za sudjelovanje je potrebno: 1. Naći barem jednu partnersku organizaciju te zajednički osmisliti projekt 2. Pronaći najmanje tri grada ili mjesta u kojima će se realizirati najmanje tri različita javna događaja 3. Isplanirati vrijeme događanja projekta u periodu između 15. ožujka i 15. prosinca 2013. godine 4. Ispuniti prijavnicu i poslati je zaključno sa 14. siječnjem 2013. godine Clubture može pokriti tročkove puta, smještaja i prehrane umjetnika i izvođača, troškove promocije, honorare umjetnika i izvođača, prijevoz i najam opreme, materijalne troškove za izvedbu programa i trošak izvedbe programa (npr. izvedba predstave). Rok za prijavu je 14. siječnja 2013. O tome koji će se projekti provoditi kroz 2013. godinu, odnosno što će se financirati iz prikupljenih sredstava zajednički odlučuju sve organizacije koje su prijavile program te sve članice Skupštine mreže Clubture. Konačna odluka bit će donesena u veljači 2013. godine. Sve informacije, kao i dokumenti za prijavu dostupni su na istaknutom linku

Apartmani Makarska rivijera-Dalmacija
Apartmani Makarska-Apartmani uz more

Apartmani Makarska rivijera "Makarska Holiday Home" je turistička agencija koja se specijalizirala za luksuzni privatni smještaja na Makarskoj rivijeri u Hrvatskoj. Makarska rivijera je najpoznatije turističko mjesto u Dalmaciji, poznata po prekrasnim dugim šljunčanim plažama i čistom moru. Naša je ponuda raznovrsna kako po tipu smiještaja tako i po cijenovnom razredu. Raspolažemo velikim izborom apartmana u privatnom smještaju uz more, luksuzne ville s bazenom i hotele kao i ville i apartmane u selima poviše Makarske.

Sve naše ville i apartmani su vrhunski opremljeni svim sadržajem za ugodan odmor gostiju; klima uređaj, internet, SAT-TV, caffe aparat, parking, itd. Vlasnici smještaja su provjereni turistički radnici s dugogodišnjim radom u turizmu i kao takvi vrlo su ljubazni i komunikativni, uvijek na raspolaganju za sve vaše potrebe. Ako se odlučite vaš odmor provesti na moru u Hrvatskoj i Makarskoj nadamo se da ćete odabrati jedan od naših apartmana, a mi se radujemo vašem dolasku.


Srdačan pozdrav !

Ljetovanje u Hrvatskoj-Apartmani s bazenom Makarska
Apartman s bazenom VILLA ART
više......

Villa Art je novosagrađeni luksuzno opremljeni objekat sa 4 zvjezdice. U villi jedan apartman koji se iznajmljuje tako da je cijela kuća gostima na raspolaganju. Nalazi se u mirnom djelu Makarske gdje vas ujutro umjesto buke automobila budi cvrkut ptica. Smještena je na padini, okrenuta prema moru i uvjek osunčana, udaljena je samo 500 m od centra ili 600 m od gradske plaže i 200 m od trgovine i restorana. Villa ima bazen 8 x 4 m, dubine 1,5 m, veliki vrt sa travnjakom i voćnjakom, povrćem i cvjećem, sjenicu sa velikim roštiljem i masivnim drvenim stolom za 8-10 osoba, kuća je ograđena i unutar dvorišta je parking za 4-5 atomobila. Sa terase ville pruža se predivan pogled na more i otoke, Brač i Hvar a sa druge strane je pogled na planinu Biokovo.

 

 

simbol prst više o Villa ART

Apartmani na moru-Apartmani Makarska
Luksuzni Apartman MARINA
više.....
Apartman Marina (za 6 - 8 osoba.) luksuzni apartman sa 3 spavaće sobe, svaka soba ima svoju kupaonicu / WC, dnevni boravak s izlazom na balkon s kojeg se prža prekrasan pogled na more i otoke Brač i Hvar. Udaljena je svega 250 m od centra i 30 m od plaže, okrenut prema jugu i uvjek osunčan. Apartman je moderno uređen sa svim sadržajem za ugodan odmor gostiju. Apartman 146 m2/ II. kat: dnevni boravak 37 m2 , SAT-TV , klima uređaje, kauč na razvlačenje za 2 osobe, Izlaz na balkon 17,6 m2,

simbol prst više o Apartmanu Marina S3

Apartmani Makarska-Luksuzan apartman Nevena
Exkluzive Apartman NEVENA
 
više....
Luksuzni Apartman Nevena za (2 + 2) osobe novoizgrađeni vrlo luksuzan dvoetažni apartman, suvremeno i kvalitetno uređen s eskluzivnim interijerom. Sa balkona terase i spavaće sobe pruža se veličanstven pogled na more i susjedne otoke Brač i Hvar. Nalazi se u zapadnom dijelu Makarske, svega 20 m od predivne šljunčane plaže i mnogobrojnih restorana, caffe barova i ostalih zabavnih sadržaja. Smješten je na zadnjem katu kuće i zauzima cijelu etažu, ima 2 velike natkrivene terase sa vanjskim grillom i 2 balkona. Kuća ima lift a apartman vlastito garažno mjesto.:

 

 

više informacija o Apartmanu Nevena....

Apartmani uz more - Hvar
Robinsonski Turizam HVAR
 
više.....


Villa Pakomina otok Hvar Malo mjesto za robinzon turizam i rajski odmor, nalazi se u maloj uvali na otoku Hvaru nasuprot Makarske . U Uvali se nalaze samo 3 kuće, i jedan restoran, ispred kuće je prekrasna mala šljunčana plaža i kristalno čisto more. Ako želite odmor bez buke automobila uz cvrkut cvrčaka i ptica pogledajte web stranicu:

 

 

više informacija Robinsonski Turizam....

Apartmani u Makarskoj posebna ponuda !

Dalmacija-Makarsko primorje

Privatni smještaj Hrvatska- Apartmani Tonći Makarska

Apartmani Tonći - privatni smještaj Makarska

Apartmani Tonći je novorenovirana lijepa kuća za turizam, nalazi se u zapadnom dijelu Makarske, udaljena svega sto metara od predivne šljunčane plaže. Rasplaže sa 6 suvremeno opremljena apartmana visoke kvalitete i jednom dvokrevetnom sobom. Apartmani imaju vlastiti parking ispred kuće za 3 automobila, također ima osiguran parking na ograđenom parkiralištu koje se nalazi u blizini apartmana. Kuća ima i garažu s jednim garažnim mjestom..../ više /...

Sa balkona se pruža prekrasan pogled na more i otke Hvar i Brač. U blizini se nalaze mnogobrojni restorani, trgovine, caffe barovi i ostali sadržaji za turiste. Ako se odlučite vaš odmor provesti unašim apartmanima mi vam stojimo na rasplaganju i potrudićemo se da vam to bude odmor koji se pamti.

Tonći & Ana"!


Za više informacija pogledajte: Apartmani Tonći Makarska

youtube makarska